Literarna noč

Literarna noč učencev podružnice je bila več kot le dogodek; bila je prava pustolovščina povezovanja in ustvarjanja spominov. Učenci so svoje srčne izpovedi in talente delili s tistimi, ki so nekoč prehajali enake šolske hodnike. Občutki ponosa so se prepletali med generacijami, saj smo skupaj ustvarili čaroben večer.

Prostor je zaživel z intenzivnimi vajami, kjer so mladi gledališki ustvarjalci ob pomoči predanih članov literarnega krožka, mentoric in našega ravnatelja ustvarjali pravo čarovnijo na odru.

Literarna noč učencev podružnice je dosegla vrhunec s filmskim večerom, ki je bil obogaten z okusnimi picami in prijetnim vzdušjem. Ob tem smo vsi čutili vznemirjenje in pričakovanje, ki je naraščalo s približevanjem polnoči. Vse skupaj je ustvarilo posebno atmosfero, polno pričakovanja in radovednosti, ki je prežela prostor.

Medtem ko smo se sproščali ob filmskih poslasticah in okušali okusne pice, smo se povezovali in delili trenutke smeha ter veselja. Občutek prijetne toplote medsebojnih odnosov je preveval prostor, saj smo se zbliževali in ustvarjali nepozabne spomine. Pričakovanje polnoči je dodalo pridih skrivnostnosti in navdušenja.

Nov dan pa je obetal še večje presenečenje: rojstnodnevno zabavo za našo slavljenko. Nadaljevali smo s hotelskim zajtrkom in dopoldne preživeli v prijetnem vzdušju še ene vaje.

Ta noč je bila dokaz, da so druženje, povezovanje in medgeneracijsko sodelovanje ključni elementi za ustvarjanje nepozabnih trenutkov. Občutki sreče in ponosa so nas napolnili, saj smo skupaj ustvarili nekaj res posebnega.

Literarna noč

Slika 1 of 12

Ta vnos je bil objavljen v DEJAVNOSTI. Zaznamek za trajno povezavo.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja